De EGS is een jonge en moderne kerk die relevant wil zijn voor de moderne mens in een moderne samenleving. Wij geloven dat God Zijn hand heeft uitgereikt naar de mensen door Zijn Zoon Jezus Christus en dat Hij een relatie wil aangaan met ieder van ons. Wij geloven dat dit grote nieuws voor iedereen van groot belang is en willen dit met alle liefde met u delen!
EGS staat voor Evangelische Gemeenschap Sneek: EGSEen gemeenschap van gewone mensen die geloven dat Jezus voor hen de weg heeft vrijgemaakt om de relatie met God te herstellen. Evangelisch betekent: goed nieuws. Wij geloven dat dit goede nieuws voor iedereen bedoeld is en hebben als doel om dit te delen met onze omgeving: Sneek, U of jou!

De EGS is een actieve gemeente. Centraal staan de zondagochtend diensten. Elke zondag om 10.00 bent u van harte welkom om vrijblijvend een dienst mee te maken. Een dienst duurt ongeveer 1,5 uur en staat bol van muziek, onderwijs en allerlei verrassende elementen! Daarnaast hebben we door de week allerlei activiteiten. Ook is er een kindercrèche en een interessant programma voor de jonge kinderen. Kijk eens rond op de site of neem contact met ons op!