Fotowedstrijd Visie EGS

Dit bericht is geplaatst op 08-07-2024

De zomervakantie moet nog beginnen, maar we zijn alweer volop plannen aan het maken voor de invulling van de startzondag.

We lichten alvast een tipje van de sluier op. 8 september is de eerste zondag van het komende seizoen. Dat betekent: Startzondag! Zoals jullie van ons gewend zijn is die dienst net even anders dan de andere diensten. En er zal ook dit jaar een lunch zijn na de dienst, waar jullie nog verdere informatie over krijgen.

Het thema van de dienst gaat over de 3 visiepunten van de EGS. Om jullie te helpen daar alvast mee aan de slag te gaan, mag je meedoen met de fotowedstrijd. Dus voor de invulling van de dienst hebben we jullie hulp nodig! De oproep om foto’s in te sturen is al een paar keer voorbijgekomen, maar ook in dit maandnieuws willen we dit nog een keer doen.

Dus bij deze: stuur 1 foto per missie voor 25 augustus naar [email protected]

Wat zijn de visies ook alweer? We zetten ze nog eens op een rijtje:

1. een verbindende gemeenschap voor alle generaties, die staat als een huis van gebed en een stralende vuurtoren voor onze omgeving, zodat iedereen Jezus ziet.

2. een veilige haven, gevormd door ons allen. Een plaats waar rust, herstel en groei centraal staan, zodat we vervolgens kunnen uitdelen.

3. een aantrekkelijke baken van hoop, waarin zowel Gods verfrissende Woord en Geest als het profetische geluid krachtig aanwezig zijn.

Nog even de spelregels op een rijtje: - Graag benoemen welke foto voor welk thema bedoeld is - 1 foto per visie per persoon - Grootte: maximaal 5 MB per foto - Een professionele jury maakt de uitslag bekend op 8 september We wensen jullie een hele fijne vakantie met veel rust en mooie ervaringen waar je foto’s van kunt nemen zodat je die ons toe kan sturen. We zijn benieuwd naar jouw inzending! Tot op 8 september,

Het evenemententeam