Welkom bij deze online dienst!

Lieve mensen, corona betekent 'kroon'. En die kroon heerst op het ogenblik over de wereld.

Maar wij zijn niet van de wereld, wij horen bij het Koninkrijk van God en Zijn kroon is de enige kroon waar wij naar opkijken! Dus hoewel we de normale diensten in de kerk even hebben gepauzeerd gaan we op deze pagina verder zoveel mogelijk mensen te vertellen van het echte Koninkrijk!

Kijk, zing mee, luister mee en laat het vooral weten en zoek contact als je meer wilt weten of hierbij hulp wilt!

Eén voordeel aan online diensten... we kunnen je nu alvast een smakelijk bakje erbij toewensen! 😉

De Heer is mijn bevrijder

De preek van Lourens van 22 maart

Geven

  • Je kan nog steeds op de vertrouwde manier geven aan de collecte! Zoek in de app naar EGS Sneek.
  • Je kunt ook overmaken naar NL88 ABNA 0436 5183 76 tnv Evangelische Gemeenschap Sneek
  • De QR code hieronder kun je gebruiken in combinatie met GivT, je kunt ook op de code klikken!
Image

I Am not Alone

En nu?

Leuk dat je er was, kom regelmatig terug voor nieuws en natuurlijk volgende week voor een nieuwe aflevering!

Bespreek de inhoud in de kringen. Natuurlijk kunnen die ook even niet bij elkaar komen, maar bijvoorbeeld met Google Duo kun je met tot 8 mensen tegelijk videobellen! Maak er gebruik van en wie weet zorgt deze situatie voor veel meer mooie manieren om elkaar ook straks te blijven spreken en aanmoedigen!

Heb je vragen over de preek, verzoeken, gebedspunten, neem dan contact op!

secretariaat@egs-sneek.nl

Tot gauw!

kids.kom

Dagelijkse Henkie show

Dagelijkse 'Henkie show' - Vanaf maandag 23 maart vijf dagen per week een uitgebreid programma met Bijbelverhalen, video's, leuke verwerkingen en veel meer...

Misschien heb je meegekregen dat ik sinds zondag (voor zolang de kerken gesloten zijn) elke week een gratis, online kinderprogramma ga aanbieden. Afgelopen zondag was dit programma meer dan tienduizend keer bekeken en bij elkaar nu al meer dan dertigduizend keer in een week.

Leuk om te zien dat hier zo'n grote behoefte aan is, dus wat gaan we doen?

We gaan naast de programma's op zondag vanaf komende week flink uitbreiden met een dagelijkse 'Henkie show'.

Een 'Henkie show'? Wat houdt dat in?

Vanaf maandag 23 maart kan je op www.creatiefkinderwerk.nl elke doordeweekse dag een video met een Bijbelverhaal vinden, die door Henkie en mijn andere poppen geïntroduceerd en besproken wordt. Dat kan wat worden!

Daarnaast vind je bij elk Bijbelverhaal een aantal creatieve verwerkingen, zoals knutsels, goocheltrucjes, meer video's, spellen, liedjes en nog veel meer. Hiermee kunnen de kinderen thuis, ook als ze niet naar school gaan, toch elke dag op een leuke, creatieve en aantrekkelijke manier met een Bijbelverhaal en geloven bezig zijn.

Een aantal van mijn bevriende christelijke kinderartiesten gaan mij hierin helpen, dus wie weet wat voor verrassingen wij nog gaan krijgen! Henkie, mijn buikspreekpop heeft er in ieder geval zin in!

Kijk jij ook mee? VT Vanaf maandag elke ochtend vanaf 7 uur online. Dat wordt vroeg opstaan voor Henkie en zijn maten! 🙂