Celebrate Recovery

Wanneer:

Iedere woensdagavond in de Hemkerk

 

Voor wie: 

Iedereen die herstel nodig heeft op bepaalde gebieden 

van zijn/haar leven.

 

Wat:

Het is een 12 stappenplan verdeeld over een jaar,

wanneer je werkelijk aan de slag gaat kan dit levensveranderend zijn.

 

Hoe:

Meld je aan door een mail naar Celebrate Recovery

 

CELEBRATE RECOVERY (CR) is een programma voor iedereen die op bepaalde gebieden van zijn leven herstel nodig heeft.
Het programma is gebaseerd op acht Bijbelse principes. CR behandelt een proces dat twaalf stappen vraagt van elke deelnemer. Het doorlopen van die stappen kost de deelnemer ongeveer 1 jaar. Het heeft overeenkomsten met het bekende 12 stappen programma van AA, maar is gebaseerd op Bijbelse principes.
Het programma is niet alleen bedoeld voor mensen die worstelen met hun identiteit en verstoorde of verbroken relaties. Maar ook mensen met allerlei vormen van verkeerd gedrag (bijv. pornografie en gokverslaving, eetstoornissen, alcohol-, medicijn- en drugsverslaving enz) zijn welkom om deel te nemen aan CR. Een derde categorie bestaat uit mensen die het slachtoffer zijn van allerlei vormen van lichamelijk en geestelijk geweld.

Als je werkelijk aan de slag gaat met deze principes zal dat levensveranderend werken. Een weg omhoog die leidt naar genezing en herstel. Naar een leven zoals God het bedoeld heeft.

Celebrate recovery

Elke week op woensdagavond is er een Celebrate Recovery-dienst. We beginnen dan met een tijd van aanbidding en onderwijs, daarna is er tijd voor gesprek in kleine groepen. Je kunt je hiervoor opgeven door te mailen naar [email protected], je mag ook gewoon een avond vrijblijvend langskomen. In de agenda kun je lezen wat het thema van de avond is.

Nodig je familie en vrienden uit om mee te doen, want ook zij zijn welkom om te delen in het herstel dat God wil geven.Laat God je de rust geven om te aanvaarden wat je niet kunt veranderen, maar ook de moed om te veranderen, wat je wél kunt veranderen.
 

Lees meer over Celebrate Recovery op de landelijke site www.celebraterecovery.nl , hier kunt u ook getuigenissen lezen van deelnemers.