Sneek naar Opwekking 2023

Sneek naar Opwekking 2023

Sneek naar Opwekking 2023

Van vrijdag 26 mei t/m maandag 29 mei 2023 organiseert Opwekking de jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Met als thema dit jaar ‘Maar wij zien Jezus’.

 Als broeders en zusters van Vrije Baptisten Gemeente De Bron, Evangelische Gemeenschap Sneek (Hemkerk), het Witte Kerkje (Christelijke Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt), Baptisten Gemeente Sneek, en kerken uit de omgeving hopen we daarom ook weer een Sneker Plein in te richten. En ook dit jaar komt er weer een aparte jeugdstraat bij het Sneker Plein.

Wil je dit feest met ons als Snekerplein mee vieren, Meld je dan nu aan!

Wie er al vaker is geweest hoeven we niks meer te vertellen. Ben je er nog nooit geweest, maar wel nieuwsgierig? Een korte opsomming: samenkomsten in de grote tent, de jongerentent, de tienertenten, de kindertenten (met voor alle kinderleeftijden een tent). Overal geweldige muziek en goede sprekers. Workshops, bidstonden, de kolossale sing-in in de open lucht. Boekentent, muziektent, zendingstent. En nog veel meer, voor alle leeftijden. Als je wilt kun je de hele dag van samenkomst naar concert naar workshop naar “Prees je hees” sjouwen. Maar het leuke is: je hoeft het niet. Als je een middag in de zon wilt zitten bij je caravan of ’s avonds een bak koffie wilt drinken bij je zuster voor de tent, het mag allemaal, niks moet. Het belangrijkste: het draait om God en zijn Heilige Geest. Opwekking laat je niet onberoerd, het doet iets met je geloofsleven.

Lijkt het je wat en beschik je over een kampeeruitrusting? Meld je dan aan op de website www.ikganaaropwekking.nl Nadat je je bij Opwekking hebt aangemeld kan je je aanmelden voor het Snekerplein. Via onze website www.sneeknaaropwekking vul je alle gegevens die we nodig hebben in. Ook kun je hier aangeven of je in de jeugdstraat wilt staan en welk moment je op de pleelijst kan staan om te helpen. Op onze site vind je aanvullende informatie.

We moeten de deelnemers aan het Sneker Plein voor een bepaalde datum opgeven.

Houd rekening met de deadline. Aanmelden kan tot en met woensdag 3 mei!! 

Meld je je later aan dan kun je nog wel naar Opwekking, maar niet op het Sneker Plein staan.

Tot 1 april profiteer je van supervroegboekkorting en van 1 april t/m 25 mei van vroegboekkorting!

Voor vragen kun je terecht op de website.

Via de mail: [email protected]

Info : Arnold en Paulien Raadsveld (0636309766) en Auke en Hotske Rienstra ( 0622928913)