Jeugd kring

Wanneer:        

Op zondag komen we bijelkaar.

 

Voor wie:         

Vanaf ongeveer 18 jaar.

 

Wat:                  

Samen met Jezus je leven inrichten!

Werkplaats van God samen ontdekken.

 

Hoe:                  

Studie, vrienden, relaties, geld, verantwoordelijkheid, keuzes, keuzes...

 

Info en aanmelden: mail onze  jeugdleiding

 

 

Jeugdkring

Wij willen een generatie jongeren zijn die vanuit een levende relatie met Jezus Christus de smaakmakers van de maatschappij zijn. Een generatie die de cultuur veranderd in plaats van dat de cultuur hen verandert. Jongeren waarin Jezus zichtbaar is, die weten wat hun identiteit in Jezus is. De EGS heeft hierbij een cruciale rol, dit is de plek waar de jongeren hun geestelijke gaven en talenten gaan ontwikkelen.

Wat mag je verwachten van de jeugdkring.

De jeugdkring is een plek waar;

  • Geestelijke zorg, ontwikkeling en onderwijs wordt gegeven in een veilige omgeving.
  • Samen wordt gezocht naar antwoorden op de vele vragen die er leven
  • We elkaar helpen bij het ontdekken van je geestelijke gave, je talenten, je passie door de mogelijkheid mee te draaien in alle lagen van het kerkelijk leven

Het belangrijkste wat we van jou verwachten is je aanwezigheid. Wij geloven dat wanneer je aanwezig bent, God zichzelf zal openbaren door het samenzijn, de gesprekken, de chill momenten, het onderwijs en alles wat er verder op de jeugdkring leeft. Het kan niet anders dat je aanwezigheid zal leiden tot actieve deelname.

Ga ervoor! Ja dat is intensief, het kost tijd, soms geld, uitdaging, kwetsbaarheid, soms over onze ego’s heenstappen. Maar we gaan dit gewoon doen!

We verwachten van elkaar commitment.  We oefenen met elkaar in discipline en trouw zodat we groeien als betrouwbare dienaren van God. Actief deelnemen, ook wanneer je geen zin hebt, is een offer waar God onwijs blij van wordt.

 

https://instagram.com/youth4truth__?igshid=MzRlODBiNWFlZA==