Wie zijn wij

Om de EGS te leren kennen kun je het beste een keer komen kijken! Wij zijn een laagdrempelige gemeente, gericht op het vieren van de fantastische boodschap van ons geloof.

Dit proberen we natuurlijk uit te drukken in onze diensten, in aanbidding en in de woorden die gesproken worden op zondag, maar de EGS is veel meer dan dat.

Wij geloven dat we Jezus zichtbaar horen te maken in wat we de hele week doen. We bemoedigen en steunen elkaar in de kringen, we geven onderwijs en bieden trajecten aan die je helpen je geloof te verdiepen. Er is een grote groep jongeren samen het geloof aan het ontdekken en we hebben een grote buitenlandse groep leden vanuit meerdere culturen. 

Door dit alles heen verlangen we ernaar Gods liefde en de Verlossing die Hij ons door zijn Zoon heeft gegeven in ieders leven ten volste tot uiting te zien komen. Wij mogen hier in dit leven al getroost en gesterkt door Zijn Geest onze positie van overwinnaars innemen en daarin hebben we de wereld iets te bieden wat je nergens anders kunt vinden dan in Zijn gemeentes.

Hierin zien wij de EGS als één van de vele uitingen van Gods liefde binnen Sneek, en vieren we met onze eigen stijl maar verbinden we ons ondertussen met alle andere gemeentes om samen één te zijn in verscheidenheid.